Om oss

Med Dressur Så Klart vil vi inspirere, motivere og dele kunnskap om dressur og våre fantastiske hester. Her vil du finne fagartikler om hestehold, trening av dressurhester, skoing, veterinærartikler, utstyr, foring av sportshesten, konkurranseridning m.m.

Det vil også være artikler om trening av rytteren, mental trening, portrettintervjuer, utdannelse, motivasjon, trender, livsstil, ride ferier og konkurranser.


 • Line Moen
  Eier og Redaktør

  Line har jobbet med hester siden ungdommen og dressur har alltid vært lidenskapen. Aktiv konkurranserytter på VB nivå, drevet egen stall, med undervisning og avl samt som trener med flere elever på høyre nivå. Line har også jobbet som skribent og fotograf i magasinet Ridehesten i flere år. De seneste årene har hun jobbet som trener og konkurranserytter i Abu Dhabi for His Highness Sheikh Sultan Bin Zayed Al Nahyan. Etter flere år i Midtøsten er hun tilbake i Europa og lager en ny start for Dressur Så Klart! Hun har to dressurhester og en Saluki.


 • Elizabeth Farbrot
  Fotograf og popcorn

  Gründer av Dressur Så Klart. Elizabeth har bestandig vært dyrekjær. Elsker folk og barn. Har fosterbarn og sin egen  datter Ellen Birgitte er super aktiv i dressur. Det å tilrettelegge en sport er krevende, og Elizabeth elsker utfordringer. Hun liker å tørre å tenke ut av komfortsonen og tenke nytt. Elizabeth har uendelige mange år med verv og høy aktivitet i hunde-og hesteverden, både som oppdretter, kursholder, trener og leder. Hun elsker å jobbe i et team hvor alle er med og drar lasset og ikke minst brenner for sitt engasjement.


 • Charlotte Moen
  Skribent

  Charlotte har vokst opp på hesteryggen og er i dag en aktiv konkurranserytter på VB nivå. Hun er dressurdommer ll og steward. Hun har vært aktiv stevnearrangør og er veldig opptatt av bredde og rekruttering for dressursporten. Til daglig jobber hun som kursbefal i Forsvaret på Sessvollmoen.