Om DRESSUR så klart!

bilde_omdressursaklart

Vår viktigste målsetning er at Dressur så klart! skal synliggjøre og fremme samholdet i norsk dressursport. Dressur så klart! er en frivillig drevet nettside, og alle publiserte nyheter er et resultat av bidrag fra dressursporten selv basert på innsendte artikler, bilder og tips fra våre lesere og bidragsytere. Vi mener at ingen sak er for liten og ingen sak er for stor, så vi ønsker at nettopp du sender oss det du mener vi bør skrive om.

Våren 2013 vant vi prisen for “Best use of Social Media in Scandinavia 2013″ – en pris gitt i samarbeid med FEI og ESMA. Les mer om dette her. Det er en pris som betyr mye for alt arbeidet som vi legger ned i Dressur så klart! I november 2013 har vi gjennomført en større redesign av nettsiden og fornyet oss.

logo_A4Dressur så klart! logo
Vår logo har også blitt oppdatert i høst, men du lurer kanskje på hvorfor den går på skrå opp til høyre? De første varianter av logoen var både vertikal, og på skrå til den ene eller andre siden. Tidligere Forbundstrener Bjarne Nielsen hadde et ønske om at all trykk på klær skulle peke oppover, da han mente at dressuren i Norge kun går en vei – Rett oppover til glede for oss alle!

Mer om historien bak Dressur så klart!
Dressur så klart! ble startet av en gjeng driftige damer tilbake i 2005 med Elizabeth Farbrot i spissen. Elizabeths datter Ellen Birgitte (EB) fant et slagord som var kort, og som vi mente sa nettopp det vi holdt på med – Dressur så klart! Og ballen rullet videre. Visjonen var å synliggjøre dressursporten i Norge, og det første man gjorde for å skape synlighet var å gi ut en kleskolleksjon og en kalender.

I 2009 ble en venneforening startet opp med samme formål – samtidig som man ønsket å utvikle et bredere nettverk hvor alle kan bidra. Nettsiden var et faktum. Hesten, og fellesskapet med den, står i fokus, og en egen nettside ble opprettet i samarbeid og dialog med Norges Rytterforbund. Nettsiden ble i løpet av høsten 2009 en stor suksess. Samme året gjennomførte Dressur så klart! en meget vellykket Rosa sløyfe aksjon der norske dressurryttere slo ring rundt brystkreftsaken. Alle inntekter fra klessalg og andre aktiviteter i regi av Dressur så klart! går direkte tilbake til dressuren, og til tiltak som gir økt oppslutning om dressursporten.