Et mareritt, eller en glede…?

De fleste har opplevd det. Du har kjøpt nye støvler og vet du må gå de inn.

 

En festlig historie om det å gå inn ridestøvlene fra Ronny/Foto: Elizabeth Farbrot

Hvor vondt er det ikke å gå inn de nye ridestøvlene… Man tyner de gamle til de er som to lefser rundt anklene.
Ronny fikk endelig sine etterlengtede ridestøvler, stive og trange – et sant h###### å få på.
Vel, dagene gikk og lefsestøvlene minnet om nettopp det; lefser, og Ronny innså at de neppe kom til å overleve. Pining måtte begynne.
Ronny fikk både skrekkhistorier og gode råd – alle de andre på stallen fortalte historier om såre føtter og blodige plastre, og Ronny ble rådet til å få de på, gå med de og bruke de – gjerne hele dagen.
Ronny gjorde som han ble rådet og tidlig lørdag morgen, kun iført boxershorts, begynte han piningen. Frokosten inntas med ridestøvlene på, og Ronny gjør seg klar til morgengymnastikken – også det med ridestøvler. Iført boxer og høye lærstøvler løfter han vekter og er godt fornøyd med seg selv.

Så, med et går det opp for Ronny: hverken persienne eller gardinene er ikke trukket for og flere naboer har fått med seg synet av en lettere antrukket mann med sorte lærstøvler løfte vekter og stramme muskler.

Har du nye støvler? Lykke til:)