Plassering til Anniken Hals i Danmark

Broholm Gods danner en flott ramme rundt stevnet.

Broholm er ett av Danmarks mest populære stevner og det er Ecco Cup for ponni, JR og YR som går av stabelen denne weekend 14-15.mai. Tor Lübbe har sendt oss en oppdatering fra stevnet. 

Senere i år går Europamesterskapene for JR og YY her på Broholm og dette er da en unik mulighet for å få testet banene og stedet for rytterne.

Anniken Hals og Chopin fikk en flott 5. plass i MB:2.

Det er mange norske ryttere med: Catharina Lorentzen Lund har med to hester, Zidana Arkide og Omas Tara. Hanna Hurvenes Clarke / Justine O’Connor. Anniken Hals / Chopin. Fredrikke Dorati Bjerkåsholmen / Scalas Shafero. Eline Lode / Wessel. Carina Brynildsen / Uno. Silje Kristin Syrsted / Ekko. Ingeborg Andersen Bäkken / Miss Kimberly. Nora Tysnes / Lasio Kærlund. Alexandra Andresen / Not for Sale. Elise Klaesson / Nadyr du Bois.

Stevnet startet fredag og de fleste rytterne hadde en ganske god start. Anniken Hals med sin flotte velgående Chopin sitter nok igjen med den beste følelsen av våre ryttere etter å ha prestert et veldig godt ritt til 67.2 % som holdt til en 5. plass av 22 startende.De øvrige norske ryttere kom ikke til plassering, men Alexandra Andresen / Not for Sale og Elise Klaesson / Nadyr du Bois red begge til 65,185 % i fredagens ponniklasse og det var nær en premie, men holdt til en delt 7. plass i klassen hvor det til sammen var 18 startende.

Se k0mplette resultater her

Tekst og foto: Tor Lübbe for Dressur så klart.

Astrid Rikheim
Catharina Lorentzen
Alexandra G. Andresen.
Elise Klaesson.
Hannah Hurvenes Clarke