Flotte norske resultater i Ecco Cup

Alexandra og Not for Sale viste kvalitetsridning i Ecco cup i helgen. Det ga en flott 5. plass og ekvipasjen ble vinner av küren.

– Det er godt å være norsk i Danmark, kunne landslagstrener for ponni, junior og young rider, Ulrik Sörensen melde hjem til grenleder i dressur etter at Herning Rideklubb arrangerte L-stevne med første kvalifisering til Ecco cup 18-20. mars. 

I lørdagens innledende klasse i ECCO CUP ble det en flott 5. plass i klassen til Alexandra G Andresen med Not for Sale. 36 ponnier kom til start og Alexandra og Not for Sale fikk 69.259 %. Det ble delt førsteplass i klassen til Maya Jørgensen og Emilie Holm Toft med 70,000 %. Elise Klaesson fikk en fin 9. plass i klassen med 66,759 %. Karoline Kumle og Dumbledore B red til 65, 185 % som ga de en 12.plass i klassen.

I søndagens ECCO CUP kür var det de 15 beste fra lørdagens klasse som skulle ri. Det ble full klaff for Alexandra og Not for Sale og de vant klassen med 147,333 poeng og 73 %. Elise og Nadyr du Bois red inn til en 7. plass i klassen med 70 %.

Vinner av trøstefinalen ble Karoline Kumle.

24 ryttere red kür i trøstefinalen og igjen ble det norsk seier. Karoline Kumle og Dumbledore red til 138,333 poeng og 69 %:

– Dette bliver Norges dag i Danmark, sa en fornøyd Sörensen til grenleder Elizabeth Farbrot.

Resultater finner du her