Glade, unge dressurvinnere

Foto: Mette Satrup/feltritt.com

Tre glade vinnere møtte til pressekonferanse etter onsdagens kürpgram for de unge rytterne.

Tekst og foto: Mette Satrup/feltritt.com

Karoline Kumle, 14, vant ponniklassens kürprogram:

– Jeg er veldig fornøyd. Hesten var veldig fin. Jeg følte at jeg traff musikken bra. Vi lå litt foran i travprogrammet, kom litt feil inn i skritten, jeg skrittet litt for mye. Ponnien var litt spent i dag, mange kameraer, mange folk. Du skjønner, han er veldig glad i küren sin og blir veldig hissig, smiler Karoline, tydelig stolt av Dumbldore.

Pernille Markussen, 18, debutant og vinner av Young Rider:

– I dag gikk det fint. Hesten er litt sliten etter noen tunge dager. Det er mye som skjer. Dette var det første stevnet mitt i år, en kickstart på sesongen. Alt fungerte fint, stråler Pernille. Vi traff fint på musikken, og det var et flott, jublende publikum, veldig gøy å ri der. Tror forøvrig det er siste gangen jeg rir denne küren. Den er en juniorkür som er omgort og tilpasset til Young Rider etter juniorprogrammet. Jeg skal lage en ny kür som skal brukes i Young Rider sesongen, sier Pernille. Et hvitt smil lyser opp i røde kinn som fortsatt er varme fra ridningen.

Astrid Karen Westberg Rikheim, 17, vinner Junior:

– Jeg er veldig fornøyd. Det var morsomt å ri kür. Det er første gang hesten går kür med meg, og den har liten rutine generelt. Jeg er derfor glad for at den fungerte så fint som den gjorde, var ridbar og hørte på meg. Vi traff musikken godt og jeg synes vi viste mange fine ting til tross for noen småfeil. De foregående dagene har vi startet veldig tidlig på morgenen, og det har vært lite publikum. I dag var det betraktelig flere besøkende på tribunen, og det var morsomt!