Vanpee Dressurturnering 2011

”Vanpee Dressurturnering 2011” arrangeres på L- og E-stevner denne sesongen, og er en åpen cup for alle som ønsker å delta.

Det skal gjennomføres 13 stevner i løpet av 2011 med Vanpee cup. Det skal samles poeng iflg. World Cup tabellen gjennom hele turneringen, men finalens cuppoeng ganges med 1,5. Hver ekvipasje må minst ha startet 3 stevner for å kunne oppnå en sammenlagt premiering. Alle stevnene teller sammenlagt, men for å oppnå cup premiering, må man starte finalen. De som ikke rir siste stevnet, risikerer å miste sin sammenlagte premie, som da går videre til neste i rangeringen, selv om poengsummen er lavere. I cupen deles det ut gavepremier. Informasjon om cupvinnerpremier kommer.

Det første stevnet i cupen har allerede vært avholdt på Lefdals rideskole i regi av Jarlsberg rideklubb. De er også arrangør for finalen i september/oktober.

Hvis ikke man har anledning til å delta under OHS vil neste på listen rykke opp i henhold til poeng.

  • Vanpee Ponni Cup: Stevnene i Ponni-cupen går i FEI`s lagprogram for ponnier 2009 og finalestevnet i i FEI`s individuelle program for ponnier 2009. Ved eventuell likeplassering etter finale stevnet, skilles disse gjennom resultatet i det siste stevnet.
  • Vanpee MB Cup: Stevnene i MB-cupen går i MB:2 og finalestevnet i MB:kür (FEI Junior kür) Ved eventuell likeplassering etter finale stevnet, skilles disse gjennom resultatet i det siste stevnet.

  • Vanpee MA Cup: Stevnene i MA-cupen går i Prix St Georges, og finalestevnet i FEI ´s UR kür. Ved eventuell likeplassering etter finale stevnet, skilles disse gjennom resultatet i det siste stevnet.

Vanpee cup vil arrangeres på følgende stevner:

Vestlandet Øst/Sørlandet Trøndelag
Alvøen 26-27/3 JRK 4-6/2 06-07/07
SAJÆ 6-8/5 GRSK 19-20/3 20-21/08
Alvøen 28-29/5 EPONA 8-10/4
Moldegaard 17-19/6 ERUD 7-8/5
TANUM 11-13/6
EPONA 5-7/8
JRK 30/9-2/10 finale


Med vennlig hilsen Grenutvalget i dressur

GU-D forbeholder seg retten til evt. endringer.