Bilder fra ponnisamlingen på Lefdals – oppdatert!

Både nye og tidligere ryttere fikk prøve seg i satsningsgruppen denne helgen. Noen hadde også nye ponnier.

Grenleder Elizabeth Farbrot var på plass med kameraet på ponnisamlingen forrige helg. Her er noen hyggelig bilder fra nok en vellykket treningssamling med Ulrik Sørensen. Ane Helena Tveit Nilsen har skrevet noen ord fra samlingen og også tatt noen bilder til Dressur så klart. 

Helgen 29-30. januar var det samling for ponni på Lefdals rideskole – et flott anlegg med gode fasiliteter og oppvarmet ridehus. Det var lyst og fint i både stall og ridehus, med godt miljø og glade hestefolk. Positiv stemning gjennom hele helga. Det var fint vær, men merkbart kaldere ute enn inne. Det var stort oppmøte, og det var flere som måtte ri to og to på time. På søndagen red de fleste programridning på en bane ponnijentene hadde målt opp kvelden før. På samlingen begynte treningen fra klokken 12 og varte til kvelden. Da var det middag for alle ryttere og landslagstrener Ulrik Sørensen hadde teori. Neste morgen var det frokost for rytterne før undervisningen startet igjen klokken 8.30. Det var en vellykket helg med masse god undervisning og fornøyde ponnier og jenter!

Vennlig hilsen Ane & Iben.

Ridehallen på Lefdals er både lys og romslig.
Fra venstre: Lisa Fari & Odbjergs Idol og Alexandra Andresen & Not For Sale.
Noen gjør seg klar for trening, mens hestene på Lefdals koste seg ute i snøen!
Tid og anledning til en prat over deilig lunsj, over vantet i ridehallen eller rett og slett en liten pust i bakken.