– Dressur er jo gøy!

Elise Mitali Johanse og Nardje

Elise Mitali Johansen, fra Kongsvinger og Omegn Rideklubb, rir til daglig sprang. Søndag 23.januar ønsket hun å prøve seg på dressur, og startet like så godt klubbmesterskapet – og det til gode resultater.

Johansen kjenner nok noen igjen fra NM 2009,

Elise M. Johansen var gjennomført da hun hjalp til under Rosa Sløyfe 2009.

da hun ble maskoten for Rosa Sløyfe aksjonen. Selv om hun synes dressur er gøy, har det likevel vært sprang som har ligget hennes hjerte nærmest: – Jeg har startet noe dressur, men det er nok sprang det går mest i, ja, smiler hun.

Selv er Johansen 27 år gammel, og drømmer om å med tiden kunne jobbe med hest: – De siste årene har jeg ikke jobbet pga ME(utmattelsesyndrom) Men for få år tilbake var jeg lærling i hestefaget pluss at jeg jobbet endel som rideinstruktør. Målet er å komme inn på trener utdannelsen om ikke så alt for lenge!

Hesten Nardje er en 16 år gammel hollandsk varmblods: – Han kan være heit til tider, og er litt “teknisk”, men han har en fantastisk personlighet – og jeg elsker ham!

Johansen startet LC, og red seg inn til 58,0%. Det holdt til en sjetteplass, og en fjerdeplass i mesterskapet. Selv om det ikke ble noen sløyfe er Johansen veldig fornøyd: – Etter dette blir det garantert mer dressur fremover! Jeg har tilogmed kjøpt meg dressursal, og dessuten – dressur er jo gøy!