– En fin, spennende og lærerik helg!

Catharina Lorenzten Lund og Zidana Arkide (Foto: Privat)

Helgen 22-23 januar var det samling for juniorer og unge ryttere i satsningsgruppen med Ulrik Sørensen på Lefdals rideskole. Vi har snakket med Catharina Lorentzen Lund om hennes helg på Lefdals (in english).

Hvordan har samlingen vært?
Samlingen i helgen var som den alltid er, nemlig suuuper bra! Samlingene med Ulrik pleier som regel å være ganske bra med mye god trening og mye bra hestemennesker. Vi har det alltid veldig hyggelig, og også litt moro og da!
Jeg er veldig glad, som sikkert flere er, for å kunne komme dit å trene med hesten. Det er et kjempefint sted med stor og fint oppvarmet ridehus med kafeteria hvor man kan se ned på dem som rir. Lørdagskvelden inneholdt middag og litt snakk fra Ulrik om “egenutvikling” og “evaluering” om deg selv og hesten. Nok en fin, spennende og lærerik helg!

Hva er dine mål for den kommende sesongen?
Mitt mål i år er å få Thara, min hest som har vært skadet en god stund nå, opp å gå slik hun gjorde før skaden. Så får tiden vise etter det :)

 
Catharina and her horse Thara at AEG. Foto: Nina Børrestad

English translation

The Norwegian Junior and Young riders had their first team training with team coach Ulrik Sørensen last weekend at Lefdals Riding Centre in Vestfold. We asked Young rider Catharina Lorentzen Lund about her thoughts on the weekend.

 

How was the training with Ulrik? The weekend with Ulrik and the rest of the riders was as it always is – suuuper good! We get a lot of good training and meet nice people and have a lot of fun together. It’s also really nice to train there with a heated indoors arena. From the cafeteria you can watch the others ride. Saturday night included dinner and Ulrik gave a little talk about personal development and how to evaluate yourself and your horse.

 

What are your goals for the upcoming season? My goal this year is to get Thara back into competition. She’s been injured for quite some time now, and time will show when she’s ready to compete again.