Sesongåpning på Kongsvinger

Premieutdeling i LA.

Det var sesongåpning for mange dressurryttere i helgen, og Kongsvinger rideklubb gjennomførte et prikkfritt D – stevne.

Klubben viste seg som en god stevnearrangør med to flotte ridehus med gode bunner (Martin Collins fiberbunn), fine parkeringsmuligheter og ikke minst, god service med hyggelig stemning. Kongsvinger & Omegn rideklubb ligger på landlige Hov, ca. 2 km utenfor Kongsvinger by. Rideanlegget på Hov eies av KRAL (Kongsvinger Rideanlegg), og blir disponert av KORK og Kongsvinger Ridesenter.

Anne Hallingstad (Starum) og hennes nye hest Malou.

Det var mye flott ridning og mange gode resultater. Litt ekstra spenning var det nok for flere ryttere med nye hester. Blant disse var Fredrikke Dorati Bjerkåsholmen (Tanum) med Scalas Schafero, som innkasserte seieren i MB med 65 prosent foran Tonje Eikrem (Follo) med DMD William. Anne Hallingstad (Starum) og hennes nye hest Malou startet LA, og seiret med 69,5 prosent foran Elise Dale (Skedsmo) og hennes nye makker Parvati på 68,3 prosent. 

Kongsvinger rideklubb kåret også sine klubbmestere i de respektive klassene.

Se alle resultatene her

Hjemmeside Kongsvinger og Omegn rideklubb

Tekst og foto: Tor Lübbe for Dressur så klart!