Lyst, varmt og utrolig trivelig!

Fornøyde ryttere og foreldre! Lefdals personell sørget også for serveringen under samlingen.

Slik oppsummerer grenleder, Elizabeth M. Farbrot, helgens samling 30-31.oktober på Lefdals rideskole hos Anders Lefdal, til Dressur så klart!.  

Grenutvalget Dressur hadde sin årlige audition av lovende ryttere, hvor de fikk gode og faglige tilbake meldinger i fra Norges Rytterforbund sin hovedtrener for landslagene, Bjarne Nilsen og landslagstrener for de aldersbestemte gruppene, Ulrik Sørensen.

Lynn og Unni noterte og jobbet fra morgen til kveld!

Flere av rytterne hadde med seg sine hjemmetrenere på auditionen denne helgen. – Det er veldig flott at de også deltar her, sier Grenleder i Dressur, Elizabeth Farbrot. Den daglige treneren og hans eller hennes faglige trening av eleven er alfa omega. Det er nødvendig at hjemmetreningen fungerer optimalt, slik at eleven når delmålene sine. Vi er i en stor utvikling innen dressuren, det er viktig og riktig at man tenker på utviklings trapper, og gleder seg over den fremgangen eleven viser.

Trude Vaslestad fulgte to av sine elever til Lefdal denne helgen.

Både Ulrik og Bjarne var svært fornøyd med kvaliteten på rytterne som var på audition. De synes kvaliteten har steget betydelig både på hestemateriell og på ryttere i alle gruppene, noe som er veldig gledelig for den videre utviklingen av sporten. Grenutvalg Dressur sine representanter, Unni Henriksbø og Lynn Finne, som har ansvaret for de aldersbestemte gruppene, satt i to hele dager og gjorde notater på tilbakemeldingene de fikk ifra Ulrik og forklarte foreldre hva samlingene går ut på og inneholder.

Tusen takk til dere alle, som bidro til at også denne samlingen ble hyggelig, varm og lærerik.Følg med på Dressur så klart fremover da vi vil publisere datoer for neste samling hos Lefdal i løpet av denne uken.

Ha en fin ”høst” dressurdag!

Tekst: Elizabeth M. Farbrot, Grenleder Dressur Norges Rytterforbund

Marit Hemninby Nilsen tar seg en lunsjpause!
Rebecca Mender (i midten) tok også turen til Lefdals denne helgen.

 

Den nye og flotte hallen på Lefdals holdt hele 23 grader lørdag! Uvant for de fleste rytterne på denne tiden av året.