Der det er husrom, er det hjerterom

2009 Juli 173Og husrom var det mer enn nok av hos familen Hamre og Sølvbyen Rideklubb, som denne uken startet med å avholde todagers unghestsamling.

Tekst: Carina E. Carlsen, Foto: Elizabeth Farbrot

Stall Olympos er et stort anlegg, som nok i fremtiden vil vokse seg enda større. Siden tirsdag har det vært avholdt unghestsamling med ponni, junior, young rider og senior, for 4-, 5-, og 6-åringer. Unghesttrener Thomas Larsen var tilstede de tre første dagene. Etter stevneavslutningen lørdag, ble det satt opp en todagers treningssamling med Bjarne Nilsen.

Grenleder Elizabeth Farbrot får ikke rost anlegget nok: – Dette har vært utrolig hyggelig her, sier hun: – Arrangøren har jobbet iherdig og de som ikke har fått hotellrom, har fått sengeplass hjemme hos arrangøren.
Og selv om værgudene absolutt ikke var på arrangørens side, holdt stemningen seg oppe: – Folk har vært blide og hyggelige stevnet igjennom, kan Farbrot fortelle.
En av rytterne, Christine Øye er også svært fornøyd med uken som har gått: – Det har vært kjempebra, selv med de forholdene som har vært, sier hun.

Anlegget har per i dag 76, store, permanente bokser, gode parkeringsmuligheter og stor utebane, og stedet vil vokse med tiden. Arrangørene har også sagt seg villig til å arrangere nok et stort arrangement før vinteren.
Dressurnorge er glade for et nytt og sårt trengt anlegg og “Dressur så klar!” ønsker Stall Olympos lykke til i fremtiden!

Besøk stallens hjemmeside: www.olympos.no

Vil du lese om forberedelsene til stevnet? Artikkel i Lågendalsposten.

[album id=5 template=extend]