Overskudd til kreftsaken:


På vårt Rosa Sløyfe Stevne nå i oktober 2010 er det klart at overskuddet fra stevnet ligger på ca. 30 000,- (Penger fra bøssene var ennå ikke talt opp da)

Vi hadde forhåpninger å komme opp i 50 000,-, men siden deltakere sviktet litt, og det kom uforutsette utgifter pga at det ikke var satt av dommere til stevnet, måtte to av disse hentes fra utlandet.

Klubbens medlemmer gjorde en formidabel innsats på sponsorsiden, så der er vi meget fornøyd. Men det er synd at ikke flere fra norgeseliten fant veien til et så bra stevne, som i tillegg hadde en god timing i forhold til at Hallmesterskapet går på Grenland 14 dager etter. Dette ville vært en god oppvarming for de fleste, og klassetilbudet var godt dekket.

De som ikke kom får bare angre i etterkant, ettersom vi fikk gode tilbakemeldinger fra de som hadde tatt turen!

Stevnet var velorganisert, og det var tre dommere i de fleste klassene lørdag og søndag.

Dommerne Bo Åhman fra Sverige, og Jan Olsen fra Danmark synes det var et godt organisert stevne, og synes det var leit at ikke flere hadde funnet veien til Sørlandsparken.

TAKK TIL ALLE SOM VAR MED OG FIKK TIL STEVNET !

På alle Rosa Sløyfe stevnene som ble arrangert i Norge i fjor fikk Dressur så klart i samarbeid med klubbene inn i overkant av 100 000,-.