Ny skribent!

Dressur så klart! har fått en ny skribent på siden. Andrea Pedersen (12) har blitt vår ponnirepresentant fra Agder.

“Hei!
Jeg h

Andrea Pedersen er Dressur så klart! sin nye skribent!

eter Andrea og er 12 år og har nå fått æren av å være ponnirepresentant i Agder på Dressur så klart! Nå har jeg vært på Rosasløyfe L-stevne og tatt bilder.

Litt om meg, min ponni og familie: Jeg  driver  med dressur (så klart) og har en ponni som heter Patijn. Han er en New Forest og jeg rir LB med ham. Min trener er Grethe Rognøy og Siv Morberg er kretstrener. Søstra mi heter Helene hun er også dressurrytter og har en hest som heter Lagonda som går MB. Jeg har også en kanin som heter Bella . Mamma heter Pernille og er “alt-mulig-mamma”, coach og sponsor. Pappa, Torstein, han er verdens beste pappa som fikser stall og bane og gjør alt for at vi kan ha hestene hjemme.”