Weekendkurs i Norges flotteste ridehall?

8-11-september arrangere vi weekendkurs på Myhre Gård som ligger i Valdres og har en av Norges flotteste ridehaller! Med nærhet til fjellene på Beitostølen tilbyr vi en perfekt ramme for en vellykket treningshelg. 

Gården har en innendørs oppvarmet ridehall på 60 x 26.5 m med Ecotrack ridebunn. Det er tribune på den ene langsiden og et stort panoramavindu på kortsiden med utsikt til fjellene hvor du vil få privatundervisning hver dag. På den andre kortsiden finnes det i 2. egt et kurslokale/selskapslokale på 160 m2 med moderne kjøkken/bad/toaletter. Du kan nyte den flotte utsikten ut i ridehallen mens du serveres dagens tre måltider. Det finnes også en utebane og mange flotte turstier.

Overnatting

På Myhre Gård finnes det 4 enkle hytter med plass til 6 personer i hver hytte. I alle hyttene finnes det kjøleskap, kaffetrakter og spisebord. Det er kun 20 meter å gå til anleggets bad/dusj/toaletter fra hyttene. Uteområdet kan benyttes fritt. Det er sittegrupper plassert rundt om på gården, og bålplass om man vil ha en hyggestund rundt varmen. Gården ligger også ideelt til om man har lyst til ta seg en fottur på fjellet eller i traseene i nærområdet med flott utsikt. 

Oppstalling

På gården er det to oppvarmede staller med plass til 24 hester. Det finnes vaskespilt, salrom, luftegårder, oppvarmede garderober og tørkerom. Eget fôr medbringes. 

Trener: Line Moen

Pris: kr. 5.370,- 

Inkluderer enetime (40 min) hver dag, overnatting, oppstalling og tre måltider pr.dag inkl.vann/kaffe. Alle nivåer.

Påmelding finner du her (begrensede plasser): https://myhregard.checkfront.com/reserve/?item_id=403For mer info kontakt Line på 95926347 eller på mail: line@dressursaklart.no