HM Hedmark Rytterkrets

Kongsvinger og Omegn Rideklubb var arrangør for Hallmesterskap dressur Hedmark Rytterkrets lørdag 26.02.

Gullet i HM dressur Hedmark Rytterkrets jr/ur gikk til Marie Tuverud Høva/Disco fra arrangørklubben Kongsvinger og Omegn Rideklubb.

Stevnerapport fra Anneli Trøbråten og Marie Tuverød Høva

Foto: Elizabeth Farbrot

Det var en kald og lang dag for flinke hester, ryttere, hestepassere og alle som hjelper til. Det er godt å kjenne at ting fungerer når man kommer på stevne, for det ligger alltid mye jobb bak. Hestene var både spente og spreke i dag, men sånn er det noen ganger og det gjør ingenting! Disco har vært alvorlig syk, og hatt en tøff vei til å frisk igjen. Dette var hans første stevne etter at han ble syk, og det ble en super start med en fokusert og god hest! Capicia tok meg så fint gjennom debut i LA. Som en ekvipasje som rir mest sprang, er det så gøy å ri dressur og få det til så bra også. 

Sølvet i HM jr/ur gikk til Anneli Trøbråten/Ekras Capicia fra Kongsvinger og Omegn Rideklubb.

Vi er stolte over klubben som får til å arrangere så fine stevner hver gang. Alltid en blid gjeng som bruker timesvis i forkant, under og etter stevnet. Ikke minst er vi så glade for alle fasilitetene KORK har å by på. Det er så fint med to ridehus på denne tiden. Vi må rette en stor takk til alle som deltar på dugnaden – vi er en fin gjeng!

Hilsen Anneli og Marie

Chief Steward Jeanette Kristiansen med medhjelper
Irina Kristiansen får ikke full rost ryttere, trenere og stevne arrangør.
Kongsvinger har en god atmosfære  Godt når ryttere har skjønt at en steward er til for å hjelpe – er du i tvil om utstyr eller noe annet, gå til stewarden å få hjelp.

Best i HM ponni var Maja Stenberg Karseth fra Hedmarken Rideklubb, og den 6 år gamle hoppen FS New Glory e. FS Numero Uno x FS Don´t Worry med 65.909 %. Nummer to ble Lilly Stenberg Karseth, også fra Hedemarken Rideklubb, og Northwinds La Boheme. Bronsen gikk til Sigrid Gillund Torp og Skovbo Ares 4 fra Hedemarken Ridekubb.

Vinner av HM jr/yr ble Marie Tuverud Høva fra arrangørklubben Kongsvinger og Omegn Rideklubb. Hun oppnådde 63,333 % på den 9 år gamle vallaken Disco. Sølvet gikk til Anneli Trøbråten og Ekras Capicia, også fra Kongsvinger og Omegn Rideklubb. Bronsen gikk til Oda Lund Berntsen og Topaz fra Solør Rideklubb.

I HM senior gikk gullmedaljen Hennie Moen Haugen fra Nittedal Rideklubb. Med den 11 år gamle hoppen Rythm Forest e. Stutteri B´s Valerossi x English Forest oppnådde ekvipasjen 66.452 %. Andreplassen gikk til Inger-Anette Holmen Lystad og Haugans Frerikke fra Kongsvinger og Omegn Rideklubb, og nummer tre ble Inger Ilseng Kristiansen og Filago L fra Nes Rideklubb.

Vinner av HM Senior ble Hennie Moen Haugen/Rythm Forest fra Nittedal Rideklubb. Her sammen med dommer Frida Aksnes,
Vinner av MB:3 på lørdagens D-stevne på Kongsvinger ble Lillian Strand og Sir Cisco e. Sansisco x Arpeggio med 65.191 %.

Resultatene finner du her: https://online.equipe.com/no/competitions/45870