Rekrutteringssamling

Første helgen i februar var det rekrutteringssamling på Hov gård i Askim for ekvipasjer i alderen 12 – 21 år.

Det ble arrangert rekrutteringssamliing for ekvipasjer i alderen 12-21 år på Hov Gård i Askim første helgen i februar.

Tekst og foto: Elizabeth Farbrot.

Hele veien fra Starum kom Emma Kathrine Dybdal med sin nye hest som er en super match,

Ekvipasjene ble tatt imot av Christine Øie som ga sine vurderinger om hva hun tenker, og ga tilbakemelding på det som skal/bør jobbes med. Det å få konkrete arbeidsoppgaver videre og noen tips betyr så mye. Fint er det også at foreldre kan spørre representanten fra Sportsutvalg Dressur (SU-D) som var tilstede om det de måtte lure på og få veiliedning. Denne helgen var det Elizabeth Farbrot som var der. SU-D holder tak i og arrangerer rekrutteringssamlinger veldig mange steder i Norge nå og det er gledelig. 

Mille og Tine Øie.

Mange av rytterne hadde med seg sin hjemmetrener, og det er helt supert. Trenere på disse samlingene er:

Ellen Birgitte ( EB) Farbrot
Siril Helljesen
Tine ( Christine) Øye

Velkjente Herkules på 21 år har med de tidligere eierne vært med på de store tingene. Nå på vei med sin nye rytter, Thea Kreken. Et supert samspill mellom de to.All info rundt dette finner du på Norges Rytter Forbund sin side under Dressur.
Håper vi sees på samling.

Elizabeth Farbrot