Dressurdommeraspirantkurs

Hedmark rytterkrets inviterer til Dressurdommeraspirantkurs.

Dato: 12.-13. februar 2022. Kl 09 – ca 19.00 begge dager.
Sted: Stall Aalerud, Sankt Mikaelsveg 285, 2324 Vang på Hedmark Kursholder: Torunn Knævelsrud
Kontaktperson: Frøydis Wardenær og Elin G. Gransletten Påmeldingsfrist: 31. januar 2022.

Kvalifikasjonskrav: ( finnes i KR1 tillegg 5, 4.6a)
Rideferdighet:
LA dressur på minst D-stevne til minst 60%. Dokumentasjon må legges ved påmelding til kurs. Språk: Norsk skriftlig og muntlig.
Bisitting før kurs:
Minst 10 ekvipasjer for minst DDI i lett klasse, hvorav minst 5 i LA. Bisittingen må være gjennomført i løpet av de siste 6 måneder. Dokumentasjon på fastsatt skjema må legges ved påmelding til kurs.
Anbefaling:
Anbefaling fra kandidatens klubb på fastsatt skjema om personlig egnethet
for dommerrollen, kunnskap om hest, grunnleggende rideferdigheter og kunnskap om KRI. Ved beskrivelse av personlig egnethet må det legges vekt på søkerens modenhet, evne til å beholde roen, evne til dialog og trygghet i rollen som dommer. Dokumentasjon må legges ved påmelding til kurs.
Nedre aldersgrense: 18 år.
Overnatting: muligheter på Aalerud i ridehallen; 250 kr -ta med sengetøy. Ellers hoteller i Hamar og Vikingskipet vandrerhjem.

Pris: 1300 kr for medlemmer av HERK. 1500 kr for medlemmer av andre kretser. Vi oppfordrer klubbene til å dekke avgiften for sine medlemmer!

Navn, fødselsår, telefonnr., klubb, krets og øvrig dokumentasjon sendes til froydisoggullungene@gmail.com Ved spørsmål, send e-post til Frøydis eller mobil: 94895902 eller Elin Gransletten på tlf 95889691.
Merk e-posten med «DDA-kurs». Ved fulltegnet kurs vil HERK-medlemmer bli prioritert.
Vel møtt!

Hedmark Rytterkrets E-mail: hedmark.krets@rytter.no