Treningsleir for voksne 40+

Gled deg til en treningsuke på Stall Olympos i Kongsberg kun for voksne!

Treningsleir 40 + på Stall Olympos i Kongsberg 03.-08.07.2022.
Foto: Dressur Så Klart/Ingris Schnelle.

Uken er fylt med ridning, teori, sosialt samvær og hjemmelaget mat! Du får privat undervisning på hesten din i ridehuset, eller på utebanen hver dag hele uken. En perfekt mulighet til å øke kunnskapsnivået og få nye hestevenner! Treningsleiren er for hester og ryttere på alle nivåer.

Sted: Stall Olympos Kongsberg

Når: 03. – 08.07.2021

Alder: 40 +

Trener: Line Moen

Pris: kr. 5.900,- 

Prisen inkluderer overnatting i en vakker sveitservilla på gården og tre hjemmelagde måltider om dagen (inkl.vann/kaffe). Nyt kaffekoppen i den flotte hagen i landlig atmosfære. Velkomstmiddag søndag 03.07 kl.19.00. Innendørs oppstalling inkludert. Du kan ta med fôr selv, eller kjøpe det her hos oss. Om du vil ha hesten din gående på gress på dagtid denne uken, så er du hjertelig velkommen til å ta med deg hvite gjerdestolper (i plast) og la hesten din gresse så mye den vil. Bindende påmelding.  Begrensede antall plasser.

For å sikre deg plass betaler du depositum kr. 2.000,- inn til Dressur Så Klart Vippsnr: 701625. Merk med ditt navn, e-mail og sted.

For mer info kontakt Line på 95926347 eller på mail: line@dressursaklart.no