Vant finalen!

– Jeg er strålende fornøyd, sier Isabel Freese, etter en klar seier i Louisdor Preis Finale 2021!

Klar seier i dagens finale i Louidor Preis i Tyskland til Isabel Freese og Total Hope OLD.
Foto: Pherdefotografie_lafrentz.

– I dag var han virkelig på jobb, forteller Isabel på telefon fra Tyskland. Han er fortsatt veldig ung, kun 9-år gammel, og fortsatt litt uerfaren på Grand Prix-nivå så jeg er utrolig fornøyd med hva vi presterte på Gestüt Schafhof denne helgen. Det var en fornøyelse å se ekvipasjen i dagens finaleprogram. Med den kun 9 år gamle avlshingsten Total Hope OLD e. Totilas x Don Schufro viste Isabel klasse og leverte et nøyaktig program med mange høydepunkter. Alle de fem dommerne var enige om hvem som var best, og det ga en total score på 77,540 %. – Årets julegave er helt klart i boks, ler den fornøyde rytteren. 

Louisdor Preis er en dressurturnering i Tyskland for dressurhester i alderen 8-10 år hvor de 12 beste ekvipasjene har kvalifisert seg gjennom hele året går til finalen. Normalt skulle finalen gått i Frankfurt, men grunnet coronasituasjonen ble finalen i år som i fjor flyttet til familien Linsenhoff sitt private rideanlegg. I 2019 vant ekvipasjen finalen i Nürnberger Burg-Pokal som er en konkurranse for 7-9 års hester på Prix St. George-nivå.

Andreplassen gikk til Fabienne Müller-Lütkemeier og Valesco 50 som oppnådde 73,48 % og nummer tre ble Anabel Balkenhol og High Five 8 med 72,62 %.

Resultatene finner du her:  https://results.equi-score.de/event/2021/17101/de/resultlist/11?refesh=1