Julen er her!

Ønsker du julestemning og gåsehud til jul, så kjøp billetter til denne fantastiske juleforestillingen «JULEN ER HER»! 

– Jeg kan nesten garantere gåsehud og julestemning på våre konserter, lover Ole-Marius, som ønsker alle hestevenner hjertelig velkomne til årets julekonserter! Foto: privat.

Tradisjonen tro holder Ole-Marius Johnson, en av opphavsmennene bak JJ Horses julekonserter nå før jul. Dette er en av de varmeste juleforestillingene, og med seg på scenen har han som vanlig sin faste julekonsert makker Kristin Fredbo Gramstad. I år er også gjesteartistene Grethe Svensen og Gunnhild Tvinnerheim med. Alle fire ble kjent gjennom Oslo Gospel Choir. Grethe var en stor pop artist i Norge på 90-tallet og Gunnhild har vært vokalist i Secret Garden samt vunnet den internasjonale Grand Prix finalen med Nocturne. Dette er fire helt forskjellige stemmer, som sammen skaper et spennende dynamisk uttrykk. I tillegg er også det faste bandet med strykere og komp med. – Jeg kan nesten garantere gåsehud og julestemning på våre konserter, lover Ole-Marius, som ønsker alle hestevenner hjertelig velkomne til årets julekonserter! 

Første konsert avholdes i Hærland Kirke i Østfold søndag 19/12, Drammens Theater 21/12 samt i kulturkirken Jakob i Oslo 22/12. Billetter finner du her:

Hærland Kirke 19.12: https://www.ticketmaster.no/event/julen-er-her-billetter/677159

Drammens Theater 21.12: https://www.drammenscener.no/teatret/?s=julen+er+her

Kulturkirken Jakob 22.12: https://www.ticketmaster.no/event/kristin-og-ole-marius-julen-er-her-billetter/672419

Konsertene holdes forskriftsmessig corona trygt. Ta på munnbind og nyt den vakreste julemusikken til en av Norges mest etablerte ridehest avlere.