Apari best av 6-åringene

I Hallmesterskapet for 6-åringer var det Stine Marie Gøtesen-Søraa og Soros Apari som var best.

Gullet i Hallmesterskapet for 6-åringer gikk til Stine Marie Gøtesen-Søraa og Soros Apari. Foto: privat.

– Jeg er superfornøyd med Apari i helgen. Han fikk vist mange av sine virkelig gode kvaliteter, og han var samarbeidsvillig. Dog kom det frem litt spenninger begge dager, men jeg er veldig stolt av hesten min, sier en fornøyd Stine, som kunne ta gullmedaljen med hjem til Vestfold. 

Den mørkebrune Dv-vallaken Blue Hors St. Schufro x Blue Hors Don Romantic var en klar vinner i 6-års klassen i første avdeling, og dommerne belønnet ekvipasjen med 75 %. I finaleprogrammet oppnådde de 72,400 % og dermed var gullet i boks med en totalscore på 147.400 poeng. 

I Hallmesterskapet for 6-åringer gikk gullet til Stine Marie Gøtesen-Søraa/Soros Apari fra Tønsberg og Omegn Rideklubb. Sølvet gikk til Karina Moe/Stall-K´´ s Galliano fra Majorplassen Ryttersportsklubb, og bronsen til Elise Mørk Røed/Bouquet Majlund fra Haugesund Rideklubb. Foto: privat.

Sølvet gikk til Karina Moe og Stall-K´ s Galliano e. Grand Galaxy Win x De Niro med en total på 141.000. Bronsen gikk til Elise Mørk Røed og Bouquet Majlund e. Sir Donnerhall ll x Florencio som oppnådde 140.800 poeng.

Resultaten finner du her: https://online.equipe.com/en/class_sections/634159