Gull til Gørklintgårds Royal

– Jeg er så enormt stolt av hvor godt Gørklintgårds Royal tar stevnesettingen i en alder av kun 4 år, sier Stine Rebecca Smith, som red hjem gullet i Hallmesterskapet for 4-åringer. 

Det ble gull til Gørklintsgårds Royal og Stine Rebecca Smith i Hallmesterskap for 4-åringer på Epona. Foto: privat.

Den velgående DV-vallaken e. Revolution x Sunny-Boy viste seg vel frem og innkasserte i første avdeling 80, 600 %, og i andre avdeling 81,800 %. Det ga en total på 162.400 og en sammenlagt seier i mesterskapet.

– Han er litt introvert av type og går litt «inn i seg selv», så foreløpig opplever jeg at han trykker en del mer enn vanlig innenfor railen. Men vi kommer godt i mål og jeg er svært godt fornøyd med resultatene vi oppnår, selv om jeg må jobbe litt ekstra på toppen, smiler Stine Rebecca.

– Det var fantastisk gøy å vinne Hallmesterskapet denne helgen, da vi for kun tre uker siden deltok i vårt første stevne ved Indre Haugaland hvor Royal oppnådde overveldende 90 %! Stevnet på Epona har vært utrolig flott og inspirerende med enormt mange lekre hester av høy kvalitet, og fantastisk flinke ryttere. God stemning og et minne for livet. Jeg gleder meg masse til fortsettelsen, sier en veldig fornøyd gullmedaljevinner. 

Gull til Stine Rebecca Smith/Gørklintgårds Royal fra Sandnes og Jæren Rideklubb. Sølv til Silje Indrebø/Triumph Zamba fra Førde Køyre og Rideklubb, og bronse til Victoria Skinner/Engas Satino fra Sandsvær Ryttersportsklubb. Foto: privat.

Sølvet i 4-års klassen gikk til Silje Indrebø og Triumph Zamba e. Blue Hors Zack x Sir Donnerhall som oppnådde en total på 159.400 poeng. Bronsen gikk til Victoria Skinner og Engas Satino e. Blue Hors St. Schufro x Blue Hors Zack med 151.400 poeng. 

Resultatene finner du her: https://online.equipe.com/en/class_sections/634292