Hjelp oss å hjelpe andre!

Dressur Så Klart og Ryttergruppa i Idretten Skaper Sjanser (avd. Råde og Onsøy Rideklubb) samler inn varme klær til trengende og hjemløse i Oslo den 13.november på Østre Mørdre Gård. – Vi vil gjerne gi tilbake, sier Anita Johannessen, som takket være hestene har klart å holde seg rusfri.

Noen av utøverne i ryttergruppa (Råde og Onsøy Rideklubb) fra ” Idretten Skaper Sjanser” samler inn varme klær til mennesker som sliter på Østre Mørdre Gård den 13.november fra kl.12.00 – 17.30. Foto: Dressur Så Klart/Line Moen.

– Takket være prosjektet «Idretten Skaper Sjanser» har jeg klart å komme meg vekk fra gata og holde meg rusfri, forteller Anita, som i dag er mentor i ryttergruppa i Råde og Onsøy Rideklubb. Utøverne i gruppa vil sørge for bevertning i caféen på Østre Mørdre Gård når det arrangeres clinic med ekteparet Freese den 13.november. – Vi vil benytte anledningen til å hjelpe andre og vil derfor samle inn varme klær til mennesker som sliter, sier Anita. 

– Vi vil åpne caféen kl. 12.00, sier Charlotte Moen som er initiativtaker til innsamlingen. Vi tar i mot klær som varme bukser, jakker, ulltøy, luer, soveposer og pledd frem til kl.17.30. Klærne må være rene og lagt i en pose. Flott om det merkes på posen hva den inneholder og hvilken størrelse det er på plagget. – Kom gjerne innom caféen for en kaffekopp og en hyggelig prat, oppfordrer Anita.

Adressen er Østre Mørdre Gård, Strømgutua 9, 2150 Årnes.