Europamesterskapet i dressur 2023

Riesenbeck International bliver vært for FEI’s Europamesterskaber i dressur 2023.

Ludger Beerbaum og Andreas Helgstrand på stævnepladsen Riesenbeck International. Foto: Pauline von Hardenberg. 

Pressemelding Helgstrand Dressage

Endnu et stort mesterskab skal afholdes på det nyligt udvidede Riesenbeck International, når den europæiske elite i dressur og paradressur rejser til den spektakulære stævneplads, som er omkranset af den smukke skov Surenburg. 

For mange i hesteverdenen er det velrenommerede Riesenbeck International synonymt med ridebanespringning og profiler som Ludger Beerbaum, der var vært for Longines FEI Europamesterskabet i springning i september i år. 

Ved mesterskabet kunne det nyrenoverede Riesenbeck International fejre sin debut og for alvor slå sin status fast som én af Europas mest spektakulære stævnepladser. Velovervejede investeringer og et massivt fokus på rytter- og hestevelfærd er afgørende ifølge CEO Karsten Lütteken: 

– Hvad enten vi er vært for dresser eller andre discipliner, gør vi alt, hvad der står i vores magt, for at sikre heste, ryttere og publikum de bedst mulige rammer. Velfærd er vores førsteprioritet og fundamentet for at kunne afholde fantastiske stævner i mange år. Derfor er vi meget begejstrede over at fortsætte vores gode samarbejde med FEI og over at kunne byde velkommen til topdressurryttere fra hele Europa i 2023.

FEI’s Europamesterskaber i Dressur vil finde sted midt inde i den smukke Surenburg-skov, hvor Riesenbeck International nu byder på flere udendørs stævnebaner, en indendørs stævnebane og 336 førsteklasses bokse, som er placeret lige ved siden af det officielle show office. 

Publikum og deltagere kan se frem til eksklusiv spisning, udstillingsområder, shopping og andre førsteklasses faciliteter – for ikke at nævne store områder til parkering og læsning. 

Den omfattende udbygning og modernisering af Riesenbeck International er sket efter opkøbet fra Global Equestrian Group tidligere i år. CEO i koncernen Andreas Helgstrand udtaler: 

– Jeg har den dybeste respekt for hele team Riesenbeck, og som dressurrytter kan jeg slet ikke vente med at se, hvordan de tager FEI’s Europamesterskab i dressur til et helt nyt niveau. Du skal være her midt inde i skoven for virkelig at mærke den unikke atmosfære. Man bliver overvældet af skønheden og hele Riesenbecks stævnemanagement, som dressurentusiaster nu også får mulighed for at opleve. Vi kunne ikke være gladere, tilføjer Andreas Helgstrand. 

De eksakte datoer for FEI’s Europamesterskaber i dressur er endnu ikke fastlagt, men det vil sandsynligvis finde sted primo august 2023.