Clinic med Freese!

Vil du vite hvordan ekteparet Isabel og Bastian Freese trener sine dressur- og spranghester? Da er du velkommen på Clinic på Mørdre Gård lørdag 13.11 kl.18.00.

Isabel startet sin rytterkarriere på Trosterudstallen i Oslo da hun var 9 år gammel. Ti år senere flyttet hun til Tyskland og jobbet de neste 15 årene hos den velrenomerte treneren og dressurrytteren Holga Finken. I dag er hun førsterytter hos Schockemöhle. Hennes merittliste inkluderer World Cup-stevner, Europamesterskap samt hingstekåringer. Hun har blant annet vunnet i Aachen, Nürnberger Burg-Pokal, vunnet det tyske Bundechampionatet flere ganger for å nevne noe. 

Med seg til clinicen har Isabel sin tyske mann, den internasjonale sprangrytteren Bastian Freese, som er hovedtrener hos Schockemöhle. Han har som sin kone en lang merittliste hvor han blant annet har vunnet flere internasjonale Grand Prix, Bundechampionatet, Nations Cup, og VM for unghester. I tillegg er han landslagstrener for Japan som plasserte seg som nummer 6 i den individuelle finalen i OL i Tokyo.

I løpet av kvelden vil ekteparet Freese dele sine tanker, tips og øvelser i utdannelsen av både dressur- og spranghester. Vi får se hester og ryttere på ulike nivåer. Under clinicen vil publikum få mulighet til å stille spørsmål til Isabel og Bastian, som legger stor vekt på å kommunisere med tilskuerne.

Det vil også være mulig å få privatundervisning av både Isabel og Bastian 12-14.11. Kontakt Line på mail: line@dressursaklart.no eller mobil 95926347.

Sted: Østre Mørdre Gård, Strømgutua 9, 2150 Årnes

Dato: 13.11.2021

Clinic kl.18.00 – 21.00. Dørene åpnes kl.17.30

Påmelding på Dressur Så Klart Vipps #701625 – merkes med Clinic og ditt navn. Kr. 500,- pr. deltager.