Norgesmesterne for lag er kåret

Helt til topps, med gull i Norgesmesterskap for lag hest 2021 gikk Solberg Rytterklubb, og i ponniklassen var det Oppdal Hestesportsklubb som var best.

Gull til Solberg Rytterklubb i årets lag NM med en total på 396.592 poeng. Foto: Helene Gjerde Aamdal

Gullet i Lag NM Dressur 2021 gikk Solberg Rytterklubb, med lagleder Erika Wikenstedt og Karen Helene Gjerde/Floridor, Hedda Victoria Aam Opheim/Mythos CML, Aud Kari Fauske/Triumph Jadore, og Live-Helena Sunde-Kvålsgard.

Gull til Solberg Rytterklubb, sølv til Tanum rideklubb og bronse til arrangørklubben Skedsmo Rideklubb. Foto: Helene Gjerde Aamdal.

Tanum Rideklubb med lagleder Ellen Dehn Arvesen, og Mille Dehn Arvesen/Dancett, Siri Thelle Tønnesen/Bonfatius 8, Vilde Brekke/Syringa Lerup og Tuva Hansen/Stall K’s Sunny Girl tok hjem sølvet med en total på 394.946.                                                                                                                                                                     

Hjemmeklubben Skedsmo Rideklubb, med lagleder Sahra Edseth Solbakken og Heidi Christin Elvenes/Rio Da Carma, Julia Lysgård Hammer/Vimogårdens Ricca Donna, Trine Nielsen/Kenji og Marte Tveit Igland kapret tilslutt bronsemedaljene til sitt hestelag med 392.993 poeng.

I ponniklassen ble det gull til Oppdal Hestesportsklubb, sølv til Jarlsberg og Melsom Rideklubb og bronse til Skedsmo Rideklubb. Foto: Helene Gjerde Aadal.

I ponniklassene gikk gullet til Oppdal Hestesportsklubb, og lagleder Lena Kirkeberg. Ekvipasjene Aurora Milde Kirkeberg/Elmholts Idol, Ingvild Malene Abrahamsen/Wotan, Emma Løkken/JDJ’s Flash viste god og stabil ridning gjennom hele helgen, og seieren var velfortjent med 281.049 poeng, og god margin ned til andreplassen.

Sølvet ble vunnet av Jarlsberg og Melsom Rideklubb, og lagleder Kristine Wilhelmsen Vedvik, med ekvipasjene Tuva Eckdahl Book/Schanti M, Elise Didriksen/Orbee Forest og Karoline Wilhelmsen Vedvik/Anica som fikk en total på 271.417.

Kun desimaler bak kom hjemmelaget Skedsmo Rideklub som oppnådde 271.409 poeng, og med lagleder Merethe Blikstad og tok de bronsen med ekvipasjene Troy Grønvold Belgen/Strandgaards Dance Forever, Thia Elise Nielsen/Ekras Nimmersatt og Adele Christensen Larsen/Hedemand’s Dumbledore.

Av Trine Harfaldet