Thia best i ponni kat.II

Det var 15 år gamle Thia Elise Nielsen som med Gjerdals Firefly tok tre strake seiere i årets Norgesmesterskap for ponni kat. II, og kunne igjen – som i fjor, ta gullet med hjem.

Det ble gull igjen til Thia Elise Nielsen. Sølvet gikk til Julie Hvinden-Haug Jacobsen og bronsemedaljen til Kaja Skipperstøen.
Foto: Helene Gjerde Aamdal.

Syv ekvipasjer var til start i ponni kat. II på Haugaland Hestesport Arena denne helgen, og det var spennende helt til siste ekvipasje har fullført sitt program. Gullmedaljen gikk til Thia på den 11 år gamle Gjerdals Firefly e. Ekras Brillant Edition x Vognmandsgårdens Firelight, fra Skedsmo Rideklubb , som oppnådde en totalscore på 200.798 poeng. Drøye to poeng bak havnet Julie Hvinden-Haug Jacobsen og den 18 år gamle sorte vallaken, Honeymoon e. Honeymoon Star x Mouka-Tuam, og sølvet ble med hjem til Hadeland Ride og Kjøreklubb. Bronsemedaljen gikk til Kaja Skipperstøen fra Gjøvik Rideklubb som med den 13 år gamle hoppen, Flying Princess e. Triple Tree’s Prince Perfect x Aquavit N, oppnådde en total på 194.283. poeng.

Resultater finner du her: https://online.equipe.com/en/class_sections/606351