Treningsleir 40+

Første uka i juli troppet 8 damer i alderen 40+ opp på Tune ridesenter for en uke med treningsleir for «godt voksne». Det var et godt spenn blant hestene, hvorav den yngste var 4 og den eldste var 24!

Fornøyde damer på Treningsleir 40 +
Fra venstre: Karianne Fredheim, Kari Størksen, Ingvild Nadheim, Anita G. Hovind, Line C. Resch, Maria Bislingen, Annbjørg Pettersen og Anne Cathrine Stange. Foto: privat.

Tekst/Foto: Maria Bislingen/privat

Vi ble tatt godt imot og innlosjerte hestene i utestall og oss selv i hytter. Hestene ble raskt en fin liten «kohort» som humret og knegget til hverandre og hadde full oversikt over hvor kameratene var. 

Line Moen var instruktør, og absolutt alle ekvipasjer hadde en bratt læringskurve og fikk kjempefin fremgang i løpet av uka under kyndig og god pedagogisk veiledning. Alle ble møtt på sitt nivå og fikk gode verktøy i kassa å ta med hjem i egen trening. Det er en urolig luksus å kunne «nerde» seg ned i hest en hel uke, ri selv, se og lære av andre, filme, analysere og diskutere.

Vi må også få rose den gode bevertningen vi fikk på Tune. Gina Hansen var i sving på kjøkkenet og serverte god, hjemmelaget mat til oss hver dag, alltid med et smil om munnen og med ønske om at alle skulle ha det bra. Det var stor vekt på det sosiale, med gode samtaler rundt middagsbordet og kaffekoppen. Uka ble avsluttet med en herlig skalldyraften på hytta til Gina og Hans Christian.

Vi takker for et flott kurs på Tune- og at vi er fornøyde, bekreftes vel av at de fleste av oss har meldt oss på nytt helgekurs allerede i september 😊