Dressur Så Klart Stipendet 2021

I samarbeid med Tune Ridesenter har vi endelig delt ut Dressur Så Klart Stipendet 2021. 

Vi er overveldet av å ha mottatt så mange gode søknader, og det er veldig hyggelig at ryttere har lagt ned så mye arbeid i å lage video om seg selv og hesten sin. 

Årets stipend går til en ung, ambisiøs rytter som allerede tross sin unge alder har mye erfaring på konkurransebanen. Hun har de personlige egenskapene som trengs for å bli god,  og har klare mål med sin ridning fremover. I tillegg til å være en dyktig rytter er hun positiv med masse energi, hun er en «teamplayer», jobber ekstra for å dra på stevner og hjelper til der det trengs. 

Etter nøye vurderinger av alle innsendte søknader har juryens kommet frem til å tildele Dressur Så Klart Stipendet 2021 til Mathilde Merethe Klaesson. Juryen har bestått av Isabel Freese, Elizabeth Farbrot og Pether Markne.

Dressur Så Klart Stipendet 2021 i samarbeid med Tune Ridesenter ble utdelt til Mathilde M. Klaesson. Foto: Dressur Så Klart/Ingrid Schnelle.