Pressemelding NM- Dressur 2021 – Indre Haugaland Ryttersportklubb

Stevnet avholdes i år på nye Haugaland Hestesport Arena midt i smørøyet av Vestlandet, plassert mellom Stavanger og Bergen og kun 15 min fra Haugesund by.

Tekst og foto: Laila Nemeth

Haugaland Hestesport Arena ligger i idylliske omgivelser i Tysvær kommune. Arenaen tilbyr gode konkurranse og oppvarmingsbaner, romslige publikumsareal med kafe, peisestue og tribuner inne og utendørs. Arenaen bygget i fjor permanente gjestestaller og har milevis av flotte ridestier rett ut fra senteret. Gode parkeringsforhold med strøm. Besøk gjerne arenaens hjemmeside : Forside – www.haugalandhestesportarena.com

Vi er i full gang med forberedelsene til mesterskapet, og planlegger for en stilfull åpningsseremoni torsdag kveld kl 19.00 og en koselig rytterfest fredagskvelden.

I år tildeles kongepokalen for første gang i NM – Dressur senior, så vi håper alle kvalifiserte seniorer tar turen til Vestlandet denne uken! De som ønsker det er hjertelig velkommen til å komme allerede helgen før for oppkjøring til selve konkurransene. Årets NM arrangeres i følgende klasser:

Senior
U25
Unge Ryttere Junior
Ponni kat 1/2/3 FH

På vår egen NM-Dressur Facebook side vil du finne fortløpende informasjon for arrangementet: NM-Dressur 2021 Haugaland Hestesport Arena | Facebook

Husk påmeldingsfrist 10.08.21

Vi ønsker alle hjertelig velkommen og vil gjøre vårt ytterste for at hester, ryttere, publikum, gjester og teknisk personell skal trives her hos oss på Haugaland Hestesport Arena !