Flott dressurvallak til salgs

# Annonse Flott og stortgående dressurvallak e. Blue Hors Leredo, født 2007 vurderes solgt. Kjøpt hos Helgstrand Dressage i 2014 og hatt en eier i Norge. Hesten er i full trening, sist deltatt på treningssamling med Bjarne Nielsen i juli. Den er fulgt opp med smed, vaksine, tannrasp ol. Hesten har vært skade- og sykdomsfri.

Lite startet på grunn av eiers interesse, men er konkurrert opp til MA. Lager arbeidspiruetter, bytter sikkert til 3, og har en fin passage og piaffe. Hesten er trafikksikker og kan ris på tur alene eller sammen i en gruppe. Veloppdragen hest men krever en våken, sensitiv og erfaren rytter. Hesten har kapasitet til høyere klasser med rett rytter. Super kamerat i stallen, og elsker kos og stell, men kan ikke stå alene inne. Koser seg i paddock og walker. Krever tålmodighet og erfaring ved lasting, mens står bra på henger. Kr. 350.000,- Pris er satt lavt på grunn av hestens alder og stevneerfaring. Mankehøyde182 cm.

Det er dessverre ikke mulig å besvare spørsmål om hesten på sms eller e-post, men om du er seriøs og interessert så ring meg gjerne på 92892304.