Rideleir på Stall-K

Oda Meyer hadde gledet seg helt siden jul til at hun og hesten Oliver skulle dra sammen på rideleir til Stall-K, men den startet ikke helt som planlagt. 

Tekst og foto: Oda Meyer

Da vi endelig skulle reise ble Oliver skadet hasen, så han ble dessverre igjen på Bjerke Dyrehospital. Jeg var så heldig at jeg fikk låne en kjmpefin hest av Stall-K som het Arwen, så da dro jeg av gårde. Vi var fem stykker som bodde sammen i et stabbur. En fra stallen, en venninne og to som jeg hadde vært på rideleir med to år tidligere. 

De første timene på mandag brukte vi til og bli kjent med hestene på leiren. Vi lærte å ri kontraversader, versader, travers, bakdelsvendinger, rygging og kontragalopp og det var utrolig gøy. Vi hadde også en sprangtime hver dag. Jeg var utrolig fornøyd med de instruktørene jeg hadde.

På kveldene samlet de inn mobiltelefonene ved 22-tiden, noe jeg var veldig skeptisk til. Første kveld var det veldig rart og uvant. Men på grunn av at det var et så godt miljø på leiren, så glemte man mobilene helt og alle ble veldig gode venner. Vi hadde også masse forskjellige kveldsaktiviteter. Utstilling, gymkhana, voltige og bading. Vi fikk også fire måltider hver dag, så det ble veldig godt tilrettelagt for meg som har cøliaki.

Dagene gikk veldig fort og fredagen kom hvor vi skulle ha fremvisning for foreldre og premieutdeling til slutt. Tusen takk til alle på Stall-K for en spennende og lærerik uke.