Bronsemedalje til Anine!

NBCH 2021: – Jeg er så stolt av han! Han er helt rå rett og slett, sier Anine Mørch Aas, som sammen med Maserati kapret bronsemedaljen i dagens kürfinale for unge ryttere i Finland.

Bronsemedalje individuelt i Nordisk for unge ryttere: Anine Mørch Aas og Maserati. Her sammen med trener Tine Øie. Foto: privat.

-Jeg er så stolt og imponert over den helt fantastiske hesten min som bare leverer gang på gang, sier Anine. Med den 16 år gamle vallaken, Maserati e. Metall x Tip-Top, leverte ekvipasjen i dag en relativt feilfri kür. – Jeg elsker musikken, forteller Anine. Den er laget av Cathrine Oppegård og er en Electro/swing kategori. Den er taktfast og passer godt til Maserati, og han var morsom å ri på idag!

Anine var sist ut i dagens ungrytterklasse. – Det er alltid litt nervepirrende å ri til sist, forteller hun. Og spennende var det helt siste karakteren kom. Med kun 0.02 % til sin fordel red hun seg inn i medaljerekken med en totalscore på 72,450, og kunne dermed var bronsen et faktum. – Målet hele veien var å få en individuell medalje, men jeg har ikke turt å si det høyt før nå, smiler en fornøyd Anine på telefon fra Finland.

Gullog sølv gikk til Danmark; Cecilie Hedegard/Silhuet, og Ida Kirstine Bjørn/Soegaard Ballerina.

Resultatene finner du her: https://online.equipe.com/en/class_sections/585023