EB ikke til OL

Ellen Birgitte Farbrot har i dag blitt enige med eierene av Tailormade Red Rebel, å trekke seg fra plassen til de Olympiske Leker.

Ellen Birgitte Farbrot har sammen med eieren til Tailormade Red Rebel valgt og ikke delta i OL. Foto: DigiShots

-Basert på de fakta at Tailormade Red Rebel fortsatt er ny på dette nivået, Coronasituasjonen og EHV gjorde det nesten umulig å gi han de konkurransene og reiseerfaringer han trenger, forteller Ellen Birgitte til Dressur Så Klart. Med det sagt “my athlete heart” vil reise, også da jeg vet at muligheten kanskje aldri kommer igjen. Om reisen ikke var så lang – så ville det vært en annen historie. Jeg er fortsatt ekstremt glad for at kvalifiseringene gikk så bra, og jeg er så glad for all støtte jeg har fått.

Sometimes the journey is the destination

Ellen Birgitte farbrot

-Forhåpentligvis kan vi se frem mot EM og VM neste år, sier EB. Jeg er også glad for å vite at når jeg ikke reiser, så åpner det seg en mulighet for et annet land å sende en av deres kandidater.