Programtrening med landslaget og satsningsgruppen

Av: Martin Beitnes Kreken

Martin og hesten Tjardo fan de fry-sted deltok på programtreningen for landslaget og satsningsgruppen lørdag 22.05.21 Foto: Privat

Mitt navn er Martin Beitnes Kreken og jeg er 15 år gammel. Jeg er juniorrytter og jeg rir på lands/elite nivå. Hesten min heter Tjardo fan de fry-sted og han er en 15 år gammel frieser. Denne helgen har jeg vært på programtrening med landslaget og satsningsgruppen på Tune ridesenter. Det var veldig gøy og endelig få litt stevnefølelse igjen etter en så lang vinter med ingen stevner. Tune ridesenter er et kjempefint og stort anlegg med muligheter til å oppfylle smittevernregelene. Det var også veldig hyggelig å møte venner som jeg ikke har sett på lenge på grunn av covid.

Martin og Tjardo fan de fry-sted på vei inn til oppvarmingen på Tune Ridesenter. Foto: Privat.

Da jeg var ferdig med å ri var det inspirerende og lærerikt å følge med på de andre rytterne som også rei program i de forskjellige aldersgruppene. Før denne programtreningen har jeg også fått god hjelp av den kjempeflinke treneren min Camilla Kalseth som jeg har trent for i snart 3 år. På samlingen hadde jeg med mamma Gry som gjør dette mulig for meg. Hun fikser hestene, hjelper meg med alt jeg trenger hjelp til og stiller opp til alle døgnets tider. Hadde også med søsteren min Thea, som er den tidligere rytteren til Tjardo i junior og youngrider, hun er sjåfør, hjelper meg med oppvarminger da Camilla ikke har mulighet og mens hun er i Danmark, hun hjelper meg med å fikse Tjardo til stevne. Alt i alt en super dag! Tusen takk til Norges rytterforbund som arrangerte samling, og til landslagsledelsen for fine tilbakemeldinger!