9 timers kjøretur for landslagssamlingen!

Orighana og Kristina under landslagssamlingen på Tune Ridesenter. Foto: Ingeborg Edland.

Av: Kristina Vigre

Dagen startet veldig fint, og vi var veldig klare for 9 timers kjøretur til Tune ridesenter. Hesten var lastet og klar til avreise allerede 10:00 om morgningen, og alt var på plass. Dessverre for oss, tok det ikke lang tid før ting skar seg. Bilen gikk inn og ut av nødmodus, og vi kjørte ikke fortere enn 20-40 km/t! Her trodde jeg at alt bare gikk rett i dass. Trodde nesten jeg skulle dø, så nervøs jeg var. Vi var ikke kommet lenger enn Flekkefjord, da vi måtte stoppe bilen. Det virket rett og slett ikke forsvarlig å kjøre videre. Vi ringte eier av bilen i et rop om hjelp, siden det var kjipt å kjøre så langt, for så å gå glipp av hele samlingen. Dette var heldigvis et kjent problem med bilen, og vi fulgte deretter min onkel sine instruksjoner, og kunne med gullhår i rumpa kjøre videre!

9 timer lang kjøretur før ankomst til Tune Ridesenter. Foto: Ingeborg Edland.

Vi ankom deretter flotte Tune ridesenter etter 9 gode timer i bil. Orighana var utsvettet og sliten. Det viktigste, var da å få i henne vann! Etterpå, tok vi oss en lang leietur på de flotte turstiene, og utforska senteret. Orighana fikk en stor, romslig og koselig boks. Det var faktisk en super hyggelig oppstallør som lot oss låne boksen hennes, slik at vi kunne stå sammen med de andre rytterne! Vi traff ellers utrolig mange hyggelige mennesker, og ble tatt godt imot med smil, glede og latter! Var utrolig gøy å endelig få møte alle personlig, og bli kjent med nye. Vi tok oss deretter en tur i ridehallen og på utebanen , hvor underlaget var helt magisk å gå på, og vi følte oss da superklare for start 12:41 neste dag.

Orighana fikk seg en leietur etter den lange kjøreturen i de fine omgivelsene på Tune Ridesenter.

Hele runden, satt jeg med et stort, stolt smil. Det var helt utrolig kult å være en av de heldige rytterne som fikk ri på landslagssamlingen! Føler meg så heldig, som fikk denne fine muligheten, og som har så god oppfølging og støtte fra min fantastisk flinke trener, Siri Oftedal Lode. Dømmingen var strukturert og rettferdig, og vi fikk de karakterene vi red til. Hyggelig og konstruktivt dommerpanel. Godt med nye tilbakemeldinger, og MASSE å jobbe videre med! Vi red til 64,9% sammenlagt, med 66,9% fra ene dommeren! 
Dette hadde aldri gått, uten verdens snilleste med-oppstallør Ingeborg Edland! Hun kjørte meg og Orighana, kun for at vi skulle få oppleve denne store muligheten. Hun tok et hvert problem med bilen på strak arm, og ga ikke opp! Ingeborg fikk være alle mulige roller denne helgen, som en forelder, venninne, støtte, instruktør, groom, sjåfør og mer. Vi er så heldige, som har snille oppstallører på Lode ridesenter, og som har et så tett samhold i Nærbø rideklubb!

Tusen takk for alt, Ingeborg, Mamma, Pappa og Siri.