Endelig stevnestart!

Årets første dressurstevne for Hedemarken Rideklubb ble gjennomført 08. mai til strålende vårsol på det flotte anlegget på Aalerud stall!

Stevnestart på Hedemarken! Foto: Maren T. Antonsen

Til sammen 70 starter ble registrert da Hedemarken til slutt fikk åpnet det planlagte stevnet for deltakere i alle aldre og kretser. Hedemarken Rideklubb hadde 29 deltagere totalt denne dagen som lover godt for et aktivt dressurmiljø i klubben fremover.

-Tusen takk til alle de blide og hyggelige ekvipasjene som stilte til start, til hyggelig ledsagere, til vår fantastiske steward og våre dommere og til alle dere i klubben som stilte opp og jobbet dugnad! En ekstra stor takk til vår egen Anne-Heidi som legger ned en utrolig innsats for at alle brikker skal falle på plass, sier Nina Holland i stevnekomitéen etter endt stevnedag på Aalerud.

Hedemarken Rideklubb er en aktiv klubb som arrangerer flere stevner i løpet av året fra klubb- til Lands og Elite stevner. Lørdagen var det Distriksstevne som stod på agendaen med klasser fra LC til MB.

Resultater finner du her: https://nryfstevne.no/events/b6a6c112-55f3-477b-bb91-c7344e827309/results/

Nestleder i rideklubben Anne-Heidi Kjernmoen og hoppen Kuhlmann’s Pamina tok en 4.plass i deres MC debut med 64,194% Foto: Maren T. Antonsen

På spørsmål fra Dressur Så Klart om hvilke utfordringer klubben har møtt på med tanke på Covid-19 sier klubbens nestleder Anne-Heidi Kjernmoen følgende:

“-Som arrangør har dette året vært både noe frustrerende og krevende. Vi har hele veien hatt forståelse for restriksjonene, men allikevel hatt et sterkt ønske om å få starte stevnesesongen. Utfordringen har vært å ikke vite hva vi kunne planlegge og om det ville bli lovlig å avholde i det hele tatt. Vi håpte i det lengste at korona-restriksjonene ville lette, men mandag før stevnet måtte vi innse at det nok ikke ville skje i tide. Dermed måtte mange påmeldinger kanselleres og kun ryttere under 20 år i egen krets ble med på startlistene.
Gladmeldingen kom onsdag, når det kunne arrangeres stevner for alle. Spørsmålet var om vi kunne få til alt i tide. Det ble en travel torsdag med innhenting av mer teknisk personell og en gjenåpning av påmeldinger. Samme kveld kunne vi juble over at stevnet ville avholdes for alle, med fullt program hele dagen.”

Skjer det noe i klubben din? Send oss gjerne en mail til line@dressursaklart.no når din klubb arrangerer stevner og arrangementer.

Covid-19 restriksjonene ble godt overholdt og Hedemarken Rideklubb sørget for god avstand også på parkeringen. Foto: Ragnhild Ekornrud