Sommeren i Østfold?

Ønsker du å tilbringe sommeren på et sted hvor du har mulighet til å ta med hesten din, trene og ri stevner? Da er Tune stedet for deg!

#annonse

Vi tilbyr topp treningsfasiliteter for alle grener, og du bestemmer seg hvor mye tid du vil tilbringe hos oss. Du betaler kun for de dagene/uken du ønsker å stå oppstallet, eller de nettene du selv ønsker å overnatte. I tillegg til oppstalling i permanente utebokser, paddocker, vaskespilt, skrittemaskin og solarium, så finner du disse fasilitetene på Tune: 

* Oppvarmet ridehus på 25 x 65 m med store vinduer. Bunnen blir vedlikeholdt og sloddet daglig.

* Vi har en stor utebane på 70 x 70 m med Martin Colliins Clopf underlag. I tillegg finnes en stor tribune, flombelysning samt tilgjengelig hindermateriell og dressurrail.

* Mulighet for kondisjonstrening, intervalltrening eller bare en avslappende skrittetur er tilgjengelig rundt senteret. Vi har en stigende rettstrekke/bakke på 900 m, og en rettstrekke i sand på 300 m. Disse blir jevnlig vedlikehold og sloddet. I tillegg finnes det stier og landveier mot Kalnes og Sølvstufoss samt et saltak som er egnet for klatring. 

* Om du må reise avgårde på jobb/hjem i perioder, så rir vi gjerne hesten din i mellomtiden til du er tilbake igjen.

* VI tilbyr overnatting i en av våre mange hytter på anlegget. Her betaler du også kun for de dagen/nettene du ønsker å tilbringe her. 

* I vår kafeteria kan du nyte enkel. Hjemmelaget mat til rimelige priser. Vi serverer også kaffe og kake mens du kan få med deg alt som foregår ute i ridehuset. 

* Skulle du trenge noe utstyr til deg selv eller hesten din, så er vår hestebutikk åpen hver dag. 


Tilbud Tune Ridesenter sommeren 2021:
Oppstalling 
Pr. døgn: kr 300,-
Pr. uke: kr 1000,-
Pr. mnd: kr 2500,- (Fullpensjon kr 8500, – inkluderer for, flis, utslipp og møkking)

Leie av hytte (2-4 sengeplasser)

Hytten har kjøleskap og vannkoker samt tilgang til felles bad og toalett. Alle senger har dyne og pute. Sengetøy og laken kan medbringes eller leies for kr. 50,- pr. døgn pr. pers. Frokostbuffé kr. 50,- 
Pr. døgn: kr 300,-
Pr. uke: kr 1000,-
Pr. mnd: kr 3000,-

For mer info eller booking: line@stallhansen.no eller mobil 95926347