Idretten Skaper Sjanser søker hest

Idretten Skaper Sjanser er et tilbud til mennesker som har hatt rusutfordringer, der utøverne gjennom faste treninger opplever fellesskap og mestring. Foreningen er stiftet av Norges Skiforbund, Norges Cykleforbund og Norges Rytterforbund, og mottar støtte fra Helse- og omsorgsdepartementet og Helsedirektoratet.

Tune Ridesenter er vertskap for en av gruppene som driver med hest. Vi har vært med siden oppstart i 2019, og har egne hester som disponeres av utøverne. Vi er nå på utkikk etter ny hest. Den bør være snill og forutsigbar, og gjerne kunne grunnleggende øvelser tilsvarende LC dressur og litt sprang.

Vi er åpne for både hobbyhester og pensjonerte konkurransehester. Vi tilbyr godt og varig hjem med topp fasiliteter og gode rutiner. 2-3 faste ryttere deler på en hest i løpet av uken, og håndterer den på hver av sine faste dager. All ridning foregår med trener, og hestene går mye på tur. Har du en hest som kan passe for oss, hører vi gjerne fra deg! Lav prisklasse. Kontakt Gina på nr. 93294590. Mer om Idretten skaper sjanser kan du lese om her: https://www.idrettenskapersjanser.no/nyheter/riding-burde-vaere-pa-bla-resept

https://www.tv2.no/a/11831828/