Ny! Treningsleir for voksne 40+

#ANNONSE Gled deg til en treningsuke på Tune Ridesenter kun for voksne! Uken er fylt med ridning, teori, sosialt samvær, og hjemmelaget mat!

Treningsleir kun fo voksne 40 + på Tune 25.-30.07. Foto: Dressur Så Klart7Ingrid Schnelle.

Du får privat undervisning på hesten din i ridehuset, eller på utebanen hver dag hele uken. En perfekt mulighet til å øke kunnskapsnivået og få nye hestevenner! Bruk tiden til å besøke gamlebyen Fredrikstad, eller ta en tur ned til skjærgården og ta et forfriskende bad. Les en bok eller ta deg en treningstur i vår terrengløype. Treningsleiren er for hester og ryttere på alle nivåer. Velkomstmiddag søndag 25.07 kl.19.00.

Sted: Tune Ridesenter

Når: 25. – 30.07.2021

Alder: 40 +

Trener: Line Moen

Pris: kr. 5.900,- Prisen inkluderer overnatting i hytte og tre måltider pr. dag (inkl. vann/kaffe). Boksleie inkludert flis for hesten din. Du kan ta med fôr selv, eller kjøpe det her hos oss. For mer info/booking kontakt Line på 95926347 eller på mail: line@stallhansen.no

Flere arrangementer finner du på: https://www.tune-ridesenter.no/eventer