Sjeldne Grand Prix-gener tilbys på embryoauksjon

Chacco Blue, Total US, Comme ll Faut, Dante Weltino, Cassini l, Desperados FRH…

Disse og andre kjente hingster fra den internasjonale sprang- og dressursporten vil være tilgjengelig gjennom deres gener på den kommende StuDutch February Auction. Deres kjente navn finnes i de frosne embryoene fra eksklusive avlshopper, så vel som i de frossen sperm på auksjonen. 

Explosion W, Sea Coast Ferly og Hors la Loi II

Topp moderne reproduksjonsteknikk som ICSI gjør det mulig for disse eksepsjonelle Grand Prix- genene å bli avslørt. Den avdøde Chacco Blue, verdens ubestridte nummer 1, spiller hovedrollen som far i samlingen av frosne embryoer. Lovende kombinasjoner ble laget med en halvsøster til Hors La Loi ll, en halvsøster til hans beste avkom Explosion W (Ben Maher), med sportshoppen Witness van´t Paradijs (1.50 m sprang og bestemor til Hilary samt Happines van´t Paradijs), og med en datter av Baloubet du Rouet etter Sea Coast Ferly (1.60 m, Gudrun Patteet). 

Usha van ’t Roosakker og Comme Il Faut

Unike Grand Prix-gener kan også bli funnet i embryoet fra en annen Ferly-datter. Denne Marius Claudius-hoppen ble kombinert med den mektige Bacardi VDL (Janika Sprunger). Bortsett fra den berømte hoppelinjen Qerly Chin/Narcotique de Muze, kommer to embryoer fra Usha van´t Roosakker´s berømte avkom under den digitale auksjonshammeren, nærmere bestemt Comme ll Faut x Jenson van´t Meulenhof og Untouched x Chacco Blue. Comme ll Faut finnes også i strå med frossen sæd, egnet for ICSI. Andre fremragende hingster i denne samlingen er For Pleasure, Quick Star, Darco, Quidam de Revel og Quickly de Kreisker. 

Dressur på høyeste nivå

Dressurembryoene ble også avlet med sport på et høyest mulig nivå i tankene. Den storslåtte Dante Weltino er fremtredende til stede på farsiden. Den vellykkede Grand Prix-hingsten ble kombinert med den velkjente avlshoppen Oronia. Denne tidligere lilletur- hoppen er også mor til Vontango B (Grand Prix, Madeleine Witte) samt de godkjente lilletur- hingstene Don Tango B og Antango du Feuillard. Vi finner også Dante Weltino x Jazz-kombinasjonen i embryoet ut av Tarina. Denne internasjonale Grand Prix-hoppen (Katja Gevers) ble avlet opp ut av den berømte Barina, som også er bestemor til storetur-hestene Warina, Erina, Best Cool og Tolando. 

Total US etter bror- og søster de Jeu linjen

En slik samling av Grand Prix blod kan også sees i Jane Esther´s morlinje. Denne Negro-datteren er halvsøster til Grand Prix-hestene Brother de Jeu (Antonia Ramel), Aster de Jeu (Tosca Visser) og Esther SVN (Marijke van Giesen). I sin tur er bestemor til Jane Esther en halvsøster til Grand Prix-hestene Thriller (Katja Gevers) og Sisther de Jeu. Sistnevnte ble ridd av Edvard Gal, som med en lovende fremtid med Total US, ble kombinert med Jane Esther. Det andre embryoet ut av denne Negro-hoppen har den velprøvde Grand Prix-stamfaren Diamond Hit som sin far. Diamond Hit er også å finne i samlingen av frossen sæd, så vel som hingstene Sezuan, Desperados FRH, Ferro og Briar. 

Se StuDutch auksjon for å ta en nærmere titt på de 16 eksklusive embryoene og de 36 hingstene bak samlingen av frossen sæd som tilbys:

Collection:https://www.studutch.auction/en/collection/9

Register:https://www.studutch.auction/en/register