Ledig stallplass på Østre Mørdre Gård

Vi har ledig stallplass, velkommen til oss!

Gården ligger 15 min fra Jessheim/kløfta og 45 min fra Oslo. Timebussen med forbindelse til Kongsvinger/Gardermoen/Oslo stopper 100m unna stallen. Vi har plass til 30 hester, fordelt på flere avdelinger. Standard 3x3m boks og flere 3,5x4m bokser. Ingen rideskole eller stallvakt-ordninger. Det er muligheter til å ha med egen trener.

Vi har ett godt stallmiljø, her er det både hobby- og konkurranse ryttere/kusker. I 2020 gruset vi opp og forstørret alle luftegårdene.

Hest: 4400,- ponni: 4200,- Inkluderer: -Fòringer tre (fire) ganger om dagen -Utslipp alle dager -Innslipp ukedager -Høyensilage både 1 og 2 slått. (12 kg hest, 10 kg ponni i døgnet) -3 trillebårer flis i uka -Ett dekken på/av ved ut/innslipp -På/av med stallbandasjer/belegg ved ut/innslipp. Muligheter til og kjøpe flere tjenester og fullpensjon.

Fasiliteter: -Ridehall 20×60 med stor tribuneplass -Kafeteria i ridehall -40x70m utendørs ridebane -Grusede luftegårder -Vaskemaskin -Solarium -Rail -Hindermatriale -Turmuligheter (med svært lite trafikk) Muligheter for individuelle kontrakter.

Ring gjerne for en uforpliktende prat! Rune 95801872