Isabel Freese: Jeg er superfornøyd!

Isabel Freese besatte både tredje- og fjerdeplassen i den prestisjefulle finalen i Nürnberger Burg-Pokal på Schafhof i Tyskland denne helgen.

Tredjeplass til Isabel Freese på den elegante, topp moderne hingsten Fürsten – Look i finalen i Nürnberger Burg – Pokal. Foto: arrangør.

Nürnberger Burg-Pokal er en tysk dressurturnering for dressurhester i alderen 7-9 år, og går på Prix St. George nivå. Normalt går finalen i Frankfurt, men grunnet Coronasituasjonen ble finalen flyttet til familien Linsehoff sitt private rideanlegg i Schafhof. – Jeg er så glad for at familien Linsenhoff klarte å arrangere stevnet nå i denne annerledes tiden, sier Isabel.

– Første dagen var nok ikke helt sånn jeg hadde forestilt meg, sier Isabel, hvor det innløp noen feil i programmet. Men i søndagens finale klaffet ting bedre. Isabel viste frem den 9 -år gamle sorte, topp moderne hingsten Fürsten-Look e. Fürstenball x Londonderry. Noen poeng gikk tapt i bakdelsveningene og piruettene, men ellers viste den flotte hingsten frem sine smidige, taktfaste gangarter og dommerne belønnet ekvipasjen med 75,686 % som holdt til en tredjeplass. – Med Fürsten–Look er jeg like glad for denne tredjeplassen, som jeg hadde vært om jeg hadde vunnet tror jeg, sier Isabel. Siden han allerede er 9 år, så var det siste året han hadde mulighet til å gå der. 

Isabel Freese besatte både tredje- og fjerdeplassen i den prestisjefulle finalen i Nürnberger Burg-Pokal på Schafhof i Tyskland denne helgen. Foto: Skjermdump/Clipmyhorse.

Knappe fire hundredeler bak plasserte Isabel seg med den 8 år gamle hingsten Top Gear OLD e. Totilas x Don Frederico med 75,293 %. – Helt ærlig så er jeg veldig fornøyd med Top Gear, sier Isabel, og forklarer at han hadde en minimal skade og har ikke vært så lenge tilbake i trening. – Begge gutta gjorde det supert, og jeg er så takknemlig for å ha muligheten til å ri disse hestene. Det var en fin avslutning på året, og så håper vi at neste år begynner litt bedre, avslutter den dyktige rytteren.

Seier til Matthias Aleksander Rath og Destacado FRH. Foto: Skjermdump/Clipmyhorse.

Klassen ble vunnet av Matthias Aleksander Rath på den 7-år gamle hingsten, Destacado FRH e. Desperados x Londonderry med 76,268 %. Andreplassen gikk til Dorothee Schneider med hoppen Sister Act MT OLD e. Sandro Hit x Royal Diamond som oppnådde 75,732 %.

Resultatene finner du her: https://www.equi-score.de/results.php?mod=mod_kronberg-schafhof2020a&class=04&url=&lng=de&hash=1608468456