En delt glede!

– Det var absolutt en delt glede å bli invitert til å besøke beboerne med vår miniatyrhest på Nord Odal alders – og sykehjem, sier Siw Elisabeth Carlsen.

Sporty arbeidere ved Nord Odal alders- og sykehjem som inviterte miniatyrhesten, Fesners Amber Buck, til å besøke beboerne for et par år siden. Foto: privat.

– Det var absolutt en delt glede å bli invitert til å besøke beboerne med vår miniatyrhest på Nord Odal alders- og sykehjem, sier Siw Elisabeth Carlsen.

Fesners Amber Buck fikk på seg Fysiologisk idrettsteip på høvene for ikke å skli på gulvet inne på sykehjemmet. Her sammen med Siw Elisabeth Carlsen. Foto: privat.

-Det ga så mye og vi gjør det gjerne igjen, forteller Siw, som driver Stall Kjernsli i Nord Odal. Vi stilte frivillig opp med våre egne unger som serverte de eldre pepperkaker mens de fikk hilse på vår 8 år gamle miniatyrhest, Fesners Amber Buck.

– Jeg var overrasket over effekten hun hadde, sier Siw. Det betydde noe og var veldig spesielt på en god måte. Foto: privat.

-De lyste opp og man kunne se hvem som hadde hatt med hest å gjøre i gamle dager, sier Siw. Det var absolutt en delt glede, og det ga oss like mye som det ga beboerne. Hest er ikke bare ridning. Den kan brukes til mange ting utenom konkurranse. Vi kommer gjerne igjen ved første mulighet!

Hest er for alle! Det mange ting man kan bruke hesten til utenom konkurranse. Foto: privat.