Olympia Online

Grunnet Covid-19 er Olympia Horse Show i år ikke åpent for publikum. Arrangøren av Olympia, The London International Horse Show, har i dag kunngjort “Olympia Online”.

Etter kanselleringen av årets live-arrangement, vil “Olympia Online” bringe butikkene, konkurransen og mest av alt moroa online til hesteverden. Aktiviteten begynner i dag, og kulminerer i fem dager med streaming på de faktiske showdatoene, med den siste dagen som “The Ultimate Olympia Online Christmas Party”.

Fra onsdag 16. til søndag 20. desember kan besøkende på Olympia Online se en daglig livestreaming som begynner klokka 18.00, med høydepunkter fra Olympia fra tidligere år, samt nytt innhold. Olympia Online er arrangert på Olympia-nettstedet, og er gratis for alle, og avsluttes med “The Ultimate Olympia Online Christmas Party” søndag 20. desember.

Datoer å holde av:

17 November – Olympia Shopping Village Opens

1  Desember – Olympia Social launches its Puissance Wall with a daily prize to win from Olympia stands and sponsors

16 -19 December – (6pm) Daily Olympia Online Streamed Performance on www.olympiahorseshow.com

20 December – (6pm)  Hold your own Watch Party and join The Ultimate Olympia Online Christmas Party!

Mer informasjon finner du på: https://olympiahorseshow.com