Helgstrand Dressage hovedsponsor til Verdensmesterskapet i 2022

Danmark er blandt verdens førende hestesportsnationer, og det slog vi for alvor fast, da Herning blev tilkendt værtsskabet for et firedobbelt Verdensmesterskab i 2022 – nemlig ECCO FEI World Championships 2022 Herning Denmark med VM i springning, dressur, voltigering og paradressur og således fire af de største discipliner. Foto: Helgstrand Dressage

Det var en lørdag aften, hvor det danske stævneselskab fik tilkendt værtsskabet af FEI – det internationale rideforbund. Det var en festlig aften, hvor champagneflaskerne poppede, og de danske nyhedstjenester var rødglødende med de mange besøgende. Især mærkede man euforien sprede sig på de sociale medier, hvor kommentarsporene eksploderede! 

– Vi glæder os meget til at være med til at sætte Danmark på verdenskortet under VM i Herning, fortæller Andreas Helgstrand og fortsætter; Verdensmesterskabet har kæmpe betydning for Danmark, og vi vil gerne bakke op om at få skabt så stort og gennemført et arrangement som overhovedet muligt. 

– Det er fantastisk at opleve den store opbakning, som vi får fra de største danske aktører i branchen, udtaler Casper Cassøe, der sammen med Jens Trabjerg er arrangør af Herning2022 og fortsætter; Vi oplever, at alle står sammen om VM på mange måder. Det er ekstra dejligt, specielt i disse svære tider, og vi ser virkelig frem til VM i august 2022. 

Kom med inden for i Helgstrands univers

I august 2022 vil hele rideverdenen rette sit blik mod Herning, der ganske vist er vant til at have mange hesteinteresserede i gaderne fra ind- og udland, men som for alvor må skrue gæstfriheden op, når mange tusinde gæster valfarter til byen. Netop de mange gæster fra nær og fjern ser Helgstrand som en oplagt mulighed for at udbrede kendskabet endnu mere til virksomhedens mange forretningsområder. Helgstrand Dressage vil nemlig opstille en stor VIP-lounge lige udenfor stadion. Den skal bruges til at præsentere de mange grene inden for Helgstrand-koncernen, som efterhånden spænder bredt efter de seneste tiltag som købet af aktiemajoriteten i Kingsland Equestrian og investeringen i Riding Arena Robots. 

– Vi går snart i gang med at planlægge et spændende koncept for Helgstrand-loungen. De rammer, der bliver stillet til rådighed, ser ud til at blive helt fantastiske. Vores opgave vil være at få udnyttet mulighederne, og gøre Helgstrand Dressage synlig under VM. Den synlighed er klart vigtigt, men det er lige så vigtigt for os, at vi er med til at bakke op om VM i Herning, fortæller Andreas. 

I hovedsponsoratet indgår flere elementer; Helgstrand Dressage bliver navngivende sponsor for den store VIP-lounge inde på stadion – HELGSTRAND VIP LOUNGE, og desuden bliver Helgstrand Dressage presenting sponsor for samtlige VM-konkurrencer i dressur inde på Stutteri Ask Stadium. Helgstrand Dressage vil også være presenting sponsor for flere af springkonkurrencerne samme sted.

Nyhetsbrev: Helgstrand Dressage