Norskeide Møllegårdens Dancer til UVM

Den 5 år gamle DV-vallaken ble i dag uttatt til å representere Danmark i årets Verdensmesterskap for unghester, og den har norske eiere.

Den 5 år gamle DV-vallaken e. Dimaggio x Bøgelys Camaro vil gå for Danmark i årets UVM, men har norske eiere. Her med sin rytter Jan Møller Christensen. Foto: privat.

Møllegårdens Dancer eies av Kristin og Aleksandra Andresen, og de kjøpte den på Eliteføllauksjonen til Dansk Varmblod. – Dancer har utviklet seg så mye, fra vi valgte å kastrere ham som 2,5 – åring, forteller Kristin. Da så han ut som en liten tønne, uten spesielt gode gangarter. Nå angrer jeg som en hund at vi kastrerte han. Han har utviklet seg så positivt, og blir nå bare bedre og bedre. Vi vet ikke om vi får være med i Verden under UVM på grunn av Covid situasjonen, så vi sitter litt på gjerdet og avventer. På spørsmål om forventningene til årets UVM, så svarer Kristin; vi satser på finaleplass!