Ny nettbutikk til dyreeiere

Agria Dyreforsikring har nå lansert AgriaShop til norske dyreeiere. Her får man tak i nyttige og fine produkter til både to- og firbente.

Marianne Broholm Einarsen ønsker alle hjertelig velkommen til å besøke AgriaShop!
Foto: Agria Dyreforsikring.

Med noen få tastetrykk kan man nå handle produkter hjem til døren eller nærmeste utleveringssted. Nettbutikken er åpen for alle, ikke bare for Agrias kunder.

Et bredt sortiment

Nettbutikken er full av produkter til både hund, katt, hest og smådyr – blant annet bur, førstehjelpsskrin, reflekser, mat- og vannskåler, dekken, grimer og sjabraker. Til oss på to bein finnes det deriblant reflekser, jakker, t-skjorter, ridestrømper, luer og caps.

– Vi er stolte av å kunne lansere en egen nettbutikk! Dette er produkter vi håper kommer til nytte i hjemmet, på farta, fjelltur eller i stallen. Vi håper også at produktene bidrar til å skape trygghet og fremme dyrevelferd, sier Marianne Broholm Einarsen, administrende direktør i Agria Dyreforsikring.

Forsikringsselskapet har lenge hatt en nettbutikk for oppdrettere som er medlem av Agria Breeders Club for hund og katt. Denne ble nylig relansert og inneholder flere av de samme produktene.

Fokus på bærekraft

Agria har forpliktet seg til en rekke bærekraftsintiativer. De stiller krav til leverandørene i AgriaShop om å ha en ISO-sertifisering og betaler blant annet en ekstra avgift for at PostNord skal levere pakkene klimakompensert. Pakkene sendes som regel også i e-handelposer fra varelageret som er vekteffektive og i stor grad består av resirkulerte materialer.

– Vi jobber med å utvikle produktene våre i en bærekraftig retning, og det nye sortimentet for 2021 vil bære preg av nettopp dette gjennom resirkulerte materialer. Vi ønsker å kunne tilby solide produkter med en lang levetid, avslutter Broholm Einarsen.

Besøk nettbutikken her. https://www.agriashop.no