Alder ingen hindring!

Gunn C. Skovholt på 62 år har ridd i «hele sitt liv». Nå drifter hun Stall Uller i Rælingen, og rir dressur på den flotte, sorte hoppa Tailormade JJ Donatella.

Tekst og foto: Elizabeth Farbrot

Gunn er utdannet trener gjennom Norges Rytterforbund og er dressurdommer grad 4 (som er den høyeste dommergraden i Norge). “Det er herlig å være trener med så mange lovende unge ekvipasjer” sier Gunn som tidligere blant annet har vært klubbtrener for Skedsmo Rideklubb på Sørum Fritidsgård. Nå er hun stadlig trener på Stall Uller, og tar også imot ekvipasjer utenfra til trening. “Ridning holder meg ung i hodet og det er god fysisk trening. Jeg er kjempe stolt av min hest, dette var hennes første mesterskap. Donatella er en 13 år gammel dame født hos Jørgentvedt på JJ Horses. Hun er min sorte perle”.

Gunn representerte Skedsmo Rideklubb i årets Lag NM i dressur på Borge, og kunne stolt ta med seg gullmedaljen hjem til Stall Uller. Dette er hennes tiende!!!! lag-gull i dressur, i tillegg til mange individuelle NM medaljer. «Jeg gleder meg til NM lag som skal avholdes på Sørum Fritidsgård med Skedsmo Rideklubb som vertskap» avslutter Gunn. Vi gleder oss vi også!